vineri, 31 august 2012

Donatii Spitalul de Pediatrie Sibiu

Urmeaza un post despre cum puteti dona bani pentru spitalul de Pediatrie din Sibiu pentru achizitionarea unui aparat foarte scump. voi incarca documente si detalii despre cum puteti dona. Sper sa nu dureze mai mult de cateva zile:)

4 comentarii:

Beldean spunea...

Problema secventiatorului ADN la Sibiu seamana izbitor cu problema acelor tigani care au adus o masina de fite cu trailerul la petrecerea de la Valcea: Nu aveau nevoie, dar voiau sa se stie ca ' sunt tari'!

Beldean spunea...

Greu se aproba comenturile aici!
Regret sincer ca nu pot fi de acord cu prostirea oamenilor. Ce face Dr. Arafat cu banii din donatii , se vede si aproape ca nu este localitate din Romania in care sa nu fi intervenit Smurd-ul!
Dar sa ceri donatii doar ca sa-ti satisfaci orgoliul, este o mare aberatie!

Beldean spunea...

Ar foarte interesant ca ilustrii doctori care vor utiliza acest echipament performant, sa explice potentialilor donatori, cate zile ar dura pana ce intreaga populatie a judetului Sibiu ar beneficia de testarea ADN-ului.
Precizare: echipamentul este extrem de performant, dar gradul real de incarcare la Sibiu este de sub 1%!

Firekharma spunea...

Ideea este ca atunci cand este nevoie de un asemenea aparat, sa se poata folosi. Sunt convinsa ca va fi folosit.
Recent am trecut printr-o experienta sfasietoare, si sincer, m-am gandit de multe ori de ce la Sibiu nu se pot oferi servicii medicale de calitate si in orase precum Clujul se poate sa beneficiezi de conditii decente de spitalizare. Si personal medical si conditii in spital,si amabilitate si tot ce vrei. Decenta si bunavointa sustinute de aparatura potrivita. Eu cred ca dotarea spitalelor este mai mult decat esentiala. Conteaza ca acei 1% care au nevoie sa poata beneficia de un serviciu medical atunci cand au nevoie.
Sunt multe analize si proceduri care la noi in Romania nu se fac pt ca nu se importa nu stiu ce substanta, etc. E trist si grav. Dar asta e. Si daca pot sa fac ceva sa schimb asta, o voi face. Imi pare rau ca exista oameni care cred ca daca pe moment nu au nevoie de ceva sau nu vor avea parte vreodata (asa cred ei) atunci la ce rost sa se mai faca ceva.