vineri, 26 octombrie 2007

Cum arati si cum te imbraci?


Nimeni nu e perfect. In loc sa te simti frustrat din pricina corpului tau, cumpara haine care sa iti avantajeze formele.

Aleasa cum trebuie, vestimentatia poate face minuni pentru corpul tau de care probabil ca nu esti foarte multumit uneori. Cateva culori imbinate corect, modelul si linia corespunzatoare, materialul potrivit si tinutele tale te pot ajuta sa arati excelent in multe situatii.

Afla cum poti alege hainele, in functie de conformatia pe care o ai.

1. Inalt si slab

Trebuie sa eviti dungile verticale, in favoarea celor orizontale. Daca esti inalt si slab, nu purta haine cu douanumere mai largi, ci alege stilul baggy, care sa accentueze faptul ca esti zvelt. Preferabili sunt pantalonii croiti drept, care respecta formele corpului, fara sa fie stramti si au talia putin joasa. Evita panatalonii pana la glezne, dar nu purta nici modele prea lungi. Vara, poarta pantaloni scurtati la nivelul genunchiului. Puloverele ar trebui sa fie putin largi, iar sacourile sa nu aiba mai mult de doi nasturi, pentru ca butonii 'lungesc' talia.

  1. Scund

Ar trebui sa nu porti pantaloni largi sau baggy, jachete lungi sau modele extravagante, care ar atrage atentia asupra staturii tale. Dungile verticlae si culorile terne sunt cea mai buna alegere in cazul tau. Sacourile sau jachetele cu 3-4 butoni sunt de asemenea potrivite. In privinta cravatelor, alege modele mai inguste cu noduri mici, pentru a evita sa arati ca un copil. Poarta tricouri mai lungi, in nuante uni si pantaloni cu talie medie spre inalta.

  1. Forma de para

Putina burtica, umeri usor lasati... Pentru a corecta aceste detalii, ai nevoie de camasi cu maneci scurte si putin largi. In niciun caz nu purta tricouri fara maneci. Alege materiale fluide in privinta pantalonilor si poarta-i in culori inchise. Le poti adauga curea, cu conditia sa nu iti sugrumi talia. Pentru ca deja ai ocazia, asorteaza un sacou de toamna in nuanta deschisa cu fular mai inchis. Nu imbraca haine prea largi sau prea stramte si poarta jachete scurte, cu guler mai larg si banda in partea de jos.

  1. Umeri lati

Tricourile fara maneci si bluzele drepte sunt pentru tine. Poarta jachete cu croiala dreapta si pantaloni usor evazati. Camasile cu guler mare nu sunt o optiune, asa cum nu sunt nici puloverele cu anchior in forma de 'V', ci rotund, la baza gatului. Evita dungile de orice fel si poarta culori.

  1. Picioare in forma de 'paranteze'

Nu purta pantaloni stramti si drepti. Mergi pe stilul baggy, evita culorile foarte inchise si opteaza pentru texturi opace. Ii poti alege cu diverse modele: carouri, dungi colorate suprapuse... Poarta sacouri sau pardesie lungi, cu forma usor cambrata.

Sursa: www.yuppy.ro





Niciun comentariu: